hits

Anmeldelse: Devil Daggers

Er du en fan av Dark Souls? Ja? Vel... la meg vise deg noe som får Dark Souls til å se ut som en liten jente i forhold til dette spillet.

Mine geeker og nerder...

La meg presentere dere for... Devil Daggers.

Devil Daggers er et indie spill som du finner på Steam og er utviklet av Sorath.


Som dere kan se på dette bildet, så har utvikleren hentet inspirasjon fra gamle spill som Doom og Wolfenstein.

Spillet er også laget i en egenutviklet spillmotor og lyden til spillet er bare helt fantasisk! (Blir litt redd når man hører disse lydene, siden da vet man at jævelene er løs!)

Meeeen... La oss snakke litt mer om gameplayet.

I dette spillet så tar det plass på en plattform i Helvete. Her får du tildelt en dagger (skyter) som lar deg skyte konfetti lignende ting på demonene som kommer og stjeler sjela di. Enkelte fiender dropper ruby lignende krystaller som lar deg få oppgradert skyteren din, som gjør at du kan gi mer skade. Skyteren din kan brukes som to våpen. Det ene er bare å sende ut konfetti lignende ting som vil ligne på et maskingevær, mens den andre modusen er et shotgun som sprer konfettien utover.

Hmm... dette høres jo ikke så vanskelig ut.

JO! Det er vanskelig!

Monstrene i dette spillet kommer i store grupper og har ingen problemer med å ta deg igjen (de beveger seg altså raskere enn deg!). I tilleg så har du ikke noe health bar system og dersom du blir truffet en gang, så er det GAME OVER!.

Så har du minimal plass å bevege deg på, som gjør dette ti ganger verre. Trikset i dette spillet er å holde seg i bevegelse og løpe i sikk sakk for å "lure" fiendene litt og unngå å bli truffet. Spillet har totalt 13 fiender å spandere på deg. Alt fra flygende hodeskaller til gigantiske edderkopper!

Spillet har ingen slutt, men målet ditt er å overleve så lengst som mulig. Dette gir spillet replay verdi og får folk til å utfordre seg selv hele tiden. Når du sitter å ser på topplisten, så vil du nok tenke... "Jeg klarer vel å overleve i 10 sekunder til og får slått han fyren lenger ned på topplisten". Hvis du har venner som spillet dette, da vil du nok få oppleve konkurranse om hvem som er best i gjengen.

Utvikleren syntes spillet var så vanskelig, at han bare lagde en avchievement, eller bragd som det heter på Norsk.

Dersom du overlever 500 sekunder (eller mer), så får du tildelt en bragd som til nå bare tre mennesker har klart. Finske DraQu er mannen som holder rekorden for å ha overlevd lengst med hele 585,3344 sekunder. Han var tilogmed den første som fikk bragden og er kjent som Devil Dagger guden.

Men nå må jeg jo gi terningkast og med det så får den en....
*Trommevirvel*
6-er! 

Et fantasisk og utfordrene spill! Jeg anbefaler det til de som er litt "Old school gamers" og som har vokst opp med Doom og Wolfenstein osv. Dette vil nok falle i smak hos dem!

 

 

Dette spillet tipset faktisk Kaffebaronen meg om og utfordret meg til å ta denne forferdelige vanskelige bragden.

Siden jeg er en "Achievement Whore" så tenkte jeg bare...#Spill #Anmeldelse #terningkast #DevilDaggers #Steam #RQ #RageQuit

Hvis du har tips til ting jeg kan gjøre på bloggen min (for å gjøre den mer aktiv) så kom gjerne med forslag :D

4 kommentarer

Ludvig Anderssen

26.02.2016 kl.22:26

Såååå, har du fått achievementen enda? Det er tross alt en "stund" siden jeg tipset deg om dette ;D

Bentaraco

26.02.2016 kl.23:49

Ludvig Anderssen: Bare vent å se :P

militaten

26.02.2016 kl.23:39

LUDVIG ANDERSSEN du vet Ben er ikke den raskeste når det kommer til tips ;) men han imponerer med plutselig og ha gjort det :P

Ludvig Anderssen

27.02.2016 kl.02:13

Sant, sant..

Skriv en ny kommentar