hits

The Gathering 2016 - Dag 1


(Bildet tilhører Gathering.org)


Nå som dag 1 snart er over, så vil jeg fortelle deg hvordan jeg hadde det på dag 1 av verdens nest største dataparty.

Rundt klokken 12 så var jeg ankommet Hamar og kort tid etter så tok jeg mine første steg mot TG. Jeg kom over noen små problemer underveis, men det løste seg fort. Det første problemet var at jeg og en kompis av meg stilte oss i feil kø og der stod vi en stund. Vi ble bedt om å gå rundt skipet og til plassen hvor de innsjekket deltagerne.

Jeg som hadde en tung PC med meg og en koffert, så var det litt uhåndterlig å komme seg frem, men heldigvis så fant jeg en handlevogn stående og brukte den. Når man kom til innsjekkingen så fikk man tildelt en kodebrikke som man fikk rundt venstre arm for å komme seg inn og ut av skipet. Min virket ikke... men så måtte jeg bytte og det tok heldigvis ikke lang tid, utenom køen man stod i for å komme dit. Tror køen tok 20 - 25 min.

Da jeg endelig kom meg inn så fant jeg plassen min (Rad 63, Sete 61). Ikke alle jeg kjente var kommet til rekka, men etter som tiden gikk så dukket de opp. Så begynte jeg å pakke opp dette beistet av en maskin og med den lille plassen man fikk tildelt og de smale gangene så ble det litt vrient, men så fikk jeg ta med resten av tingene mine til Petter / Militanten.

Hjemme hos han tok jeg en dusj og det føltes herlig! Siden jeg ikke hadde dusjet siden Søndag!

Når man kom tilbake til skipet så hadde alle de andre kommet og det ble klemming og kos. Når jeg skulle koble opp maskinen min oog det så trudde jeg skjermkortet mitt var ødelagt, men problemet var at jeg plugget den inn i hovedkortet istedenfor skjermkortet. Etter det så ble det spilling og jeg som i det siste har blitt hektet på Factorio så måtte jeg jo starte med det.

Når lyset ble slukket klokken 21:04 så ble det vill jubel i skipet, siden det var startsskuddet til TG (som jeg har hørt).

I skrivende stund så er det konsert på scenen og Broiler spiller musikk og deltagerne fester og har en god tid (tror jeg).

I morgen så blir det vel rapport fra dag 2 av The Gathering så følg med videre!

God påske!

#TG #TheGathering #TG16 #Vikingskipet #Hamar #Dataparty #Påske #spmgtg16

 

 

3 kommentarer

MsHildur90

26.03.2016 kl.13:04

Koselig å sitte ved siden av deg Ben! :D

Bentaraco

26.03.2016 kl.14:15

MsHildur90: :D

Petter

08.01.2018 kl.06:37

jeg kommer til å svane deg og alle de andre på tg i år :(

Skriv en ny kommentar