hits

The Gathering 2016 - Dag 3

Dag 3 er over og når nærmer det seg slutten for årets The Gathering. Jeg bare gruer meg nå for å pakke ned tingene mine og reise på Søndag. Blir sikkert bare stress...

Idag så har jeg vært i mer "aktivitet" og har gått rundt i Vikingskipet og sett på diverse stands og prøvd ut spill. Jeg spilte sammen med en dame som var med i TripleRam Games og som hadde utviklet spillet Yearn. Spillet gikk ut på at du styrte en konge som kunne innkalle hjelpere som kunne slåss for deg og ta knerten på de andre fiendene dine. Det var morsomt og jeg lærte spillet fort og vant første runden! Men tapte siste runden.

Så gikk jeg og Petter / Militanten og så på Perfectly Paranormal og jeg testet ut Manuel Samuel. Et spill hvor du spiller karakteren Sam som nettopp hadde blitt påskjørt og drept, men har fått en sjanse til fra døden til å få tilbake livet sitt. Alt han trenger å gjøre er å oppfylle de forskjellige oppgavene som spillet gir deg. Men det som er kult med dette spillet er at du må gjøre alt! Når jeg mener alt så mener jeg alt. Du må gå selv, puste, blunke osv. Hvis du ikke blunker så blir alt bare hvitt og når du ikke puster, vel... da blir du veldig blå i trynet og dør sannsynlighvis innen veldig kort tid. Jeg tror Perfectly Paranormal har hentet litt inspirasjon fra The Stanley Parable hvor du har en forteller som forteller deg alt som skjer. Begår du feil og bruker for lang tid på visse ting, så får du høre det!

Syns de spille vare ganske morsomme og jeg kommer sikkert til å kjøpe dem.

Etter at jeg og Petter hadde sett på disse indie spillene så gikk vi til forskjellige stands. I Høgskolen i Østfold standen så fikk jeg vite litt om hvordan man skal bli programmerer og spilldesigner. Man trengte visse fag og antall studiepoeng for å oppnå utdanningen. Han foreslo å begynne på HiØ, men... jeg som bor i Finnmark... det vil sikkert koste en del å flytte dit... Jeg holder meg til nord så lenge.

Så vandret vi videre fra nordsiden til sørsiden og kom over masse kul teknologi. Jeg fikk prøve Oculus Rift hos en stand som jeg ikke husker navnet på... tror det var Noroff. Jeg hadde litt høyere forventninger til Oculus Rift, siden jeg syntes bildet var veldig dårlig og man kunne se store firkanter (Vanskelig å forklare). Men det var bare develoment kit 2 og ikke det ferdige produktet. Jeg er spent til å se hva HTC Vive klare å levere når deres VR briller kommer ut.


Tester Oculus Rift VR briller! Foto: Petter Høyer

Så deltok vi på sånne hardware quiz og jeg slet veldig mye, siden dette var jo bare gresk for meg, men jeg håper at jeg klarte å svare rett på enkelte ting. Førstepremien var en sånn super SSD fra Intel og det som var spesielt med den er at den er fire ganger raskere enn en vanlig SSD. Den fristet mye og jeg ville gjerne likt å ha hatt den.

Når kvelden kom så ble det litt prat, eller... de andre pratet mens jeg så på. Jeg er ikke den typen som liker å prate og jeg har jo egentlig ikke så mye å prate om. Når andre prater til meg når vi sitter i sånne grupper så blir jeg litt nervøs. Tror jeg har litt sosial angst. når jeg vandret rundt i skipet så så jeg kjente streamere og YouTubere, men jeg fikk ikke til å si hei til de. Akkurat som de har et kraftskjold rundt seg som jeg ikke kan komme gjennom. Høre litt rart ut, men det er liksom sånn jeg har det :p

Når alle de andre gikk for å sove så viste ikke hva jeg skulle gjøre. Alle soveplassene var tatt og jeg måtte vel lene meg over plassen min å prøve å sove.

Men jeg fikk sove i den superkomfortable stolen til Pozid og der fikk jeg 5 timer søvn, som er det meste jeg har fått de siste dagene. ellers så har det bare vært 2 - 3 timer. Gleder meg å komme hjem og sove i senga mi, men reisen hjem kommer til å bli lang...


QPAD selger spillutstyr. Foto: Petter Høyer


RockThatClock og triha. Foto: Petter Høyer


Folk ser på spillturneringer. Foto: Petter Høyer


Folk som turnerer. Foto: Petter Høyer


Hver kveld så reflekterer disse folkan om hva som har skjedd osv. Foto: Petter Høyer


Vi fant Waldo! Foto: Petter Høyer


Uten mat og drikke så duger nerden ikke. Foto: Petter Høyer


Cosplayere er det å finne overalt. Foto: Petter Høyer


Det holdes foredrag i skipet. Foto: Petter Høyer
 

#spmgtg16 #spill #gathering #vikingskipet #hamar #rq #ragequit #data
 

 

.

 

Én kommentar

RockThatClock

06.10.2016 kl.01:09

Haha, nice bilde. Kan ikke huske at du tok bilde av meg engang ^^

Skriv en ny kommentar