hits

De kjedeligste spillene jeg har spilt

Alle har nok vært borti et spill som de syntes var kjedelig. 

Her er spillene som jeg fant kjedelig, skuffende eller/og bare... Meh... 

AdVenture Capitalist (2015)

Vet ikke om jeg kan kalle dette for et spill, siden det eneste som skjer i dette "spillet" er å glane på barer som fyker av gårde mens du trykker på en knapp... om igjen... og om igjen. Du kan kjøpe direktører som trykker for deg, slik at du skal slippe å kjøpe en mus hver uke. Så tar det jo også evigheter for å komme seg videre, siden spillet eier ikke balanse. Ting koster for mye for å oppgradere og det man tjener er ikke nok for å kunne komme seg videre i spillet. Det vil sikkert ta 10 år for å kunne bli ferdig med dette spillet. Har i skrivende stund 239 timer i det og ikke tro at jeg har glanet på dette i 239 timer... Jeg har hatt det åpent i bakgrunnen når jeg spilte andre og bedre spill.

 

Clicker Heroes (2015)

Enda et klikkespill. Hvorfor spiller jeg disse "spillene"? De som er så kjedelige...?

De er som en forbannelse. Man har ikke lyst å "spille" det, men man må bare. Man bare må sjekke statusen sin og komme seg videre... og videre... og videre... Det er jo akkurat det samme som skjer på alle nivåene... Men man bare fortsetter...

 

Tom Clancy's The Division (2016)

Jeg vet... dette spillet var nummer 3 på listen min "Spill jeg ser fram til - 2016

Dette spillet virket så interessant når jeg så E3 traileren i 2013. Det så så bra ut.

Det var selvfølgelig endringer som skjedde (som skjer med alle spill). Gameplayet ble forandret etter at Destiny (2014) spillet kom ut og The Division ble endret fra... noe.. til et MMO. 

Storyen i spillet syns jeg var dårlig fortalt, men ideen syns jeg var veldig god. At det utbrøt et virus på Black Friday som gjorde hele New York til ingenmannsland. Skuespillet syns jeg var elendig. Jeg syns de var kjedelige og høre på og enkelte levde seg ikke helt inn i rollen sin. H*n som du spiller som er helt stum... H*n kan ikke prate for seg. Det er bare AI-ene som prater og de forventer ikke å få noen svar fra deg. De forteller deg det du trenger, så går du bare... ingen spørsmål blir stilt...

Rundt i byen så skjer det ikke så alt for mye, utenom noen sivile som går rundt og står og krangler om et objekt. Det er noen plasser hvor du kan finne sånne hologram tingtang som rekonstrukterer dramaet som skjedde på Black Friday og etter. Dette syns jeg var veldig kult at man kunne se hva som skjedde rundt omkring.

Men nå tror jeg må stoppe før dette blir en anmeldelse :S

 

Star Wars: Battlefront EA (2015)

...

*sukk*

Hvorfor... Jeg som er en veldig stor Star Wars fan så fram til dette spillet og hadde gledet meg siden de viste den første traileren.

Når de hadde åpen Beta testing så lastet jeg det ned med en gang og spilte de to ulike spillmodusene de hadde til den siste timen. Spillet virket veldig lovende, men... endringer skjer og dårlig nytt kommer.

Ingen historie, overpriset, DLC-er, EA, repeterende, halvferdig... Du kan lese om hva jeg hadde å si om Star Wars Battlefront EA her.

 

FIFA (∞)

De som kjenner meg vet sikkert at jeg ikke har noen lidenskap for fotball. Det har aldri interessert meg og det har heller ikke FIFA spille gjort. 

Nytt år... det samme spillet bare med noen nye spillere...

Man løper rundt på en gressbane og jager en ball. That's it. Kjedelig...

 

Vicera Cleanup Detail (2015)

Du vasker opp. Det er det spillet handler om. Det er en vaskesimulator som tar tid, lang tid. Det tar så lang tid å vaske opp at du like gjerne kunne vasket huset ditt tre ganger og enda hatt litt tid å legge av og gjort andre ting... som å vaske bilen din.

 

Far Cry 4 (2014)

Et reskin av Far Cry 3 med en kjedelig historie. Fanget aldri interessen min.

 

Watch_Dogs (2014)

Gjesp... Ingen hunder å se på?

Hovedpersonen Aiden Pearce er så gørrkjedelig å høre på og han er ikke interessant i noen situasjoner. Han er akkurat som Hayden Christensen i Star Wars. Kjedelig type. 

Når det kommer til hackingen så er det bare kjedelig... Du blir bedt om å vri rundt på noen... streker slik at signalet kommer frem. Ja, jeg vet at de aldri kunne lagt inn ordentlig hacking i spillet, ellers ville nok alle bankkontoene i verden vært tømt :S

 

Counter Strike: Global Offensive (2012)

Jeg vet at det er utrolig mange som spiller dette, men for meg... så tente aldri flammen. Det er akkurat det samme som skjer hele tiden... Ta bomben... plant den... og forsvar den...Men hvis du er Anti Terrorister så er det å finne bomben... Drep terroristene... og desarmer den...

Skjønner ikke at folk har klart å gjort dette i flere 100 timer... Når jeg har spilt en kamp, så kan det gå flere måneder til jeg spiller en ny en. Jeg vet at det er andre spillmoduser, men 99% spiller jo bare kompetitivt som handler om bomben...

Når man nevner dette for de som forguder CS:GO, så sier de bare at CS:GO er et fantastisk taktisk skytespill som handler om lagspill.

Right... Når jeg spilte det så ble jeg fortalt at jeg måtte skyte ned i bakken for å kunne treffe fiendene mine... Man skulle ikke sikte på dem, siden da ble det ikke treff... Når det kommer til taktisk lagspill, så... Ja... Det kan være det, men det opplevde jeg sjeldent. Lagspillerne mine ville heller leke rambo, gå solo, ikke lystre på ordre, ikke gjennomføre planen vi gjennomgikk. Grunnen kunne sikkert vært at det var småunger som fortalte meg at de hadde sovet med mora mi... og så var det folk som ikke skjønte Engelsk *host* Russere *host*. Jeg vet at det ikke er vare Russere, men det er flest av dem :P

Men nok om CS:GO før jeg får noen CS folk på døra og plafrer meg ned :P

 

 

Det er mange flere spill som jeg har spilt og som har vært kjedelig, men jeg gidder ikke å ramse opp alle sammen. ;P

 

 

#Spill #Kjedelig #Dårlig #Meh #RQ #RageQuit #Gaming #Liste #Data