hits

Star Wars Battlefront EA

Så at Petter/ Militanten skrev om Battlefront, så da tenkte at jeg også kunne gjøre det. Skriveleifer incoming!

 

Dere har klart det EA. Dere har enda en gang bevist at dere er de beste i verden til å ødelegge en spillserie med griskheten deres. 

Hvordan kunne dere gjøre dette mot Star Wars Battlefront! Det som gjorde Star Wars Battlefront II morsomt, har dere bare fjernet og kastet ut vinduet. De har fjernet halve spillet + mer. Erstattingen vi har fått er dypt skuffene.

Ok.. la meg fortelle deg mitt synspunkt på dette spillet er. Hvis du har et annet synspunkt, så må du gjerne bare dele det med meg/oss. :)

Star Wars Battlefront EA (du kan tydelig se at det står EA i tittelen til spillet) er et av de mest skuffende spillene jeg noen gang har spilt. Det er utrolig lite variasjon i spillet og det er veldig repeterende. I de første timene av spillet så storkoste jeg meg utrolig mye, men når timene fløy avgårde og så begynte ting å dabbe av. Alt ble bare så kjedelig... 

Star Wars Battlefront har bare 12 kart... 12 KART! og de er spredt rundt på 4 planeter. Endor, Hoth, Tatooine og Sullust. (Laster du ned den gratise Battle of Jakku DLC-en (ikke noe sjokk at det er DLC-er, siden det er jo i alle EA spillene!) så får du en ekstra gamemode "Turning Point" og et ekstra kart å leke på).  Enkelte kart er veldig godt laget, mens andre bare er... tilpasset mer til Imperiet eller Opprørene, føler jeg. Men bare slapp av! Dersom du kjøper Season Passet så får du 16 ekstra kart, 4 nye helter/skurker å spille med, 20 nye Star Card å kjøpe, 4 nye Gamemodes, en OP pistol (Han Solo's Blaster eller DL44), 2 ukers tilgang før alle andre til nye kart og til slutt får du en verdiløs emote som du kan vise til dine venner. Alt dette får du hvis du bare punger ut like mye som hovedspillet koster. Hva #&%@§ EA... Slagordet deres er jo "EA, It's in the game". La meg korrekte det slagordet... "EA, The game is in the Season Pass" eller... "EA, It's in the DLC's".

For meg så har ikke spillet så mye å gi... det mangler dybde. Spillet har ikke gameplay verdi for meg. Når jeg først har spilt den gamemoden X antall ganger, så frister den ikke så særlig mer. For jeg vet nøyaktig hva som skjer og det er ingen variasjon. Banene er det samme og objectivsene er akkurat det samme (Det hadde vært stilig hvis det hadde kommet et snøskred noen ganger på Hoth som endret terrenget). Spillet er overpriset og ikke verdt de pengene de krever. Star Wars Battlefront mangler campaign/story, Galatic Conquest, Clone Wars og Space Battles. Alt dette var inkludert i Battlefront II som kom ut for 10 år siden! Battlefront II var mye større. (Eller det er fortsatt større) 

Våpnene i spillet gir meg ikke noen spesiell følelse, alle våpnene ligner så mye og gir meg ikke en grunn til å bruke en dyr rifle fremfor en pistol. Pistolene gir omtrent like stor ildkraft (minimale endringer i statsene) som de tunge riflene. Det fins ingen måte å customize våpnene sine. Som er utrolig teit og kjedelig. Jeg får ikke følelsen at dette er mitt våpen. Tror jeg skal gi en score for hver enkelt ting jeg snakker om, så får våpnene 3/10.

Når vi snakker om å customize ting, så kan jeg nevne hva du kan gjøre med karakteren din. Du kan endre hodet ditt for X antall credits og så må du være i level 10, 15 eller 50 for å få det hodet og den armouren. Som er.... latterlig. Du må grinde deg helt til level 50 for å få de kule tingene og det vil ta deg tid. Du husker sikkert også at i det forrige spillet så kunne du velge en klasse på slagmarken. Fra å være Commander med mini gun til Jet Trooper, men det kan du ikke her! Absolutt ingen klasser er det å finne i dette spillet!. Isteden for klasser, så har de gitt oss Star Cards. Hvis du har spilt Titanfall så vil dette være kjent for deg. Star Cards er kort som du kan bruke under kampen, alt fra Sniperrifle til Grenade Launcher. Du kan velge 2 kort som du vil ha på handa, så kan du velge et spesielt gull kort. Gull kort kan være fra å ha skjold i X antall sekunder, til å endre skuddene på våpenet til å være Ion skudd i X Antall sekunder. Under kampen kan du plukke opp Power Ups som gir deg et fjerde kort på handa. Det kan være en turret som du kan plassere å styre, eller så kan du få en Rocket Launcher som gir høy skade. 3/10.

Kjøretøy i spillet fungerer på samme måten. Rundt omkring på kampen kan du finne unike mynter som du kan plukke opp. Mynten viser hva du vil få av kjøretøy. Om du får en AT-ST å leke med, eller en X-Wing. Hvis du spiller Walker Assault så kan du finne en mynt hvor det er avbildet en AT-AT på. Denne kan du plukke opp så får du styre AT-ATen i litt over 1 minutt. Hvorfor de har gjort dette er for at alle skal få en sjanse til å få lekt seg med de forskjellige kjøretøyene. Som jeg syns er litt bra, men om du er en type som bare vil styre et kjøretøy, så må du lete deg ihjel rundt på terrenget. Når jeg så AT-AT mynten så sprang jeg som bare det for å få den, men noen kom meg så klart i forkjøpet.... og den fyren brukte ikke mynten! 4/10. 

Når det kommer til flyginga i spillet... huff... Det er bare helt forferdlig å fly i det her spillet. Skipene snur seg så sakte og jeg måtte øke sensitiviteten for å klare å manøvrere, men så klart ble det jo mye vanskeligere å sikte seg inn på fiendene... Du må være veldig lett på fingeren for å klare å låse deg til et mål. Jeg syns flyginga i Betaen var mye bedre å håndtere og var lettere. Men det er en ting som irriterer meg når du har funnet en X-Wing eller TIE Fighter mynten og skal aktivere den så må du se en teit animasjon av deg selv som du ikke kan gjøre noe til den er ferdig og du fiendene har fri bane til å skyte deg ned på de sekundene, lett. Den som endret flyginga siden Betaen burde få seg en smekk... 3/10.

 

Grafikken i spillet er bare... elskverdig! Star Wars Battlefront har en fantastisk grafikk og du føler liksom at du er med i filmene. (Så ekte er det!). Man kan rett og slett ikke klage på grafikken. Det de har brukt for å gjenskape Star Wars universet er å bruke metoden Photogrammetry. (Søk det opp for å se hvordan det gjøres!). Hvis jeg skulle gitt en score, så må det bli 10/10.

Lyden i spillet er også fantastisk. Det er akkurat slik Star Wars skal høres ut. Blasterne som skyter og TIE Fighterne som flyr i lufta. Det er bare helt fantastisk å høre på. Når det kommer til heltene, så er det ikke like bra. I min mening så høres ikke Darth Vader... ut som Darth Vader. Har også et problem med Han Solo sin stemme. Hvis jeg skal gi en score, så må det bli 9/10.

Hvordan de har designet 1v1 med lysabelen fungerer, så... er den helt forferdelig. Hvis du er Darth Vader og når du ser Luke, så frister det å gå i duell med hverandre. Men... den som får første hit eller treff på motstanderen er nesten sikret seg seieren allerede. Hvis du ikke får blokkert angrepet, så er du %#@&. Når du blir truffet vil karakteren din gjøre en animasjon at han tar skade og du kan ikke gjøre noe annet med det. Du blir truffet og truffet og dette syns jeg og Petter var irriterende når vi spilte Hero Battles. 1/10

 

Mer tekst under bildet.


(Bildet er hentet fra gadgets.ndtv.com eller Google som jeg egentlig hentet det fra)

De ulike Multiplayer Gamemodsene:

Fighter Squadron:

Fighter Squadron er en gamemode hvor du flyr en X-Wing eller en TIE Fighter og skal rett og slett skyte ned fiendene dine. Underveis får du objectives å gjøre. Hvis du er Empire så får du mål om å beskytte deres Shuttle og hvis den blir ødelagt så taper dere poeng. Hvis du er Rebellion så må dere ødelegge den før den stikker av. Du kan fly rundt å plukke opp Hero Coins for å få sjansen til å styre Millenium Falcon eller Slave 1. Jeg har aldri blitt targetet så mye i et spill når jeg var Slave 1. Når jeg spilte det så syns jeg det ikke var altfor morsomt og det var noen usynlige vegger som ødela for meg. I bakgrunnen kan du se Star Destroyers som skyter på Opprørene sine skip, men der får du ikke lov til å fly. Du må holde deg innenfor en boks. 5/10.

Supremacy:

Supremacy er en 20 mot 20 gamemode og handler om å ta kontroll over 5 plasser på slagmarken. Her er det kjøretøy å leke seg med! Det her blir vel som Battlefield sin Domination gamemode hvis jeg ikke tar feil. 6/10

Cargo:

Dette er Capture the Flag, bare med last. Du skal stjele fiendens last og returnere så fort som bare det til hjembasen din. 3/10

Droid Run:

I denne gamemoden så skal du kapre 3 droider som fyker rundt på kartet og skal holde de så lenge som bare du klarer. Syns denne gamemoden var litt kjedelig. 2/10

Walker Assault:

Walker Assault er sikkert den mest populære gamemoden i spillet. Hvis du er Imperiet så skal du transportere 1 eller 2 AT-ATer til sin destinasjon og hindre Opprørene til å aktivere sine kommunikasjon radarer som de trenger for å kalle inn Y-Winger for å bombe AT-ATene slik at de mister skjoldene sine, slik at du som Opprører kan skyte på dem. Dersom AT-ATene kommer seg i mål og ødelegger det den skal, så har Opprørene tapt. Dersom de blir ødelagt så taper Imperiet. I denne gamemoden så er det veldig viktig å samarbeide for å ta kontroll over de stasjonene og passe på dem, men dessverre så løper mange alene og leker rambo... Syns også at denne gamemoden er litt på Opprørene sin side, siden DICE halverte helsen til AT-ATen siden Betaen. Balansen er ikke perfekt i mine øyne, men dette er veldig morsomt med venner. 8/10  

Blast:

10 mot 10 kjemper mot hverandre og det laget som får flest kills vinner. Trengs ikke mer forklaring enn dette. 4/10

Drop Zone:

Her må du og ditt lag ta over drop podsene kommer ned fra himmelen. Det laget som kaprer 5 drop pods først vinner. Etter at podsene er kapret så dropper den 3 Power Ups som du kan plukke opp. 7/10

Heroes vs Villains:

Her kan du spille som dine favoritt helter eller skurker og kjempe mot hverandre å ta knekken på hverandre først. Det laget som dreper alle heltene eller skurkene på det andre laget 5 ganger vinner. Dette er gamemoden som jeg liker aller best, siden den gir meg en følelse at jeg er noe viktig, siden i de andre gamemodene så er du bare en soldat og som skal drepe og dø. 8/10

Hero Hunt:

Hero Hunt er en av de kjedeligste gamemodusene. Du og 6 andre (mener jeg) må ta knekken på den personen som er helten (eller skurken) og den som dreper helten (eller skurken) blir den nye tilfeldige helten (eller skurken). Den som har flest poeng når spillet slutter vinner. 2/10

Turning Point:

I Turning Point så må du som Imperiet passe på kontroll postene deres, slik at Opprørene ikke får kontroll over dem. Dersom Opprørene får en kontroll post, så vil ekstra tid legges til spillet og nye poster kommer fram på kartet. Om du som Imperiet vil vinne så må du ikke la Opprørene ta noen poster! Når tiden nærmer seg slutten så er det laget med flest poster vinneren. 6/10

 
(Bildet av Walker Assault på Hoth (Bilde er hentet fra vg247.com))

Da var multiplayer ute av veien og jeg kan nå gå til de andre tingene.

Ved siden av Multiplayer delen så har du noe som heter Missions. I missions så kan du og en venn (eller om du vil være alene og spille mot AIs) spille forskjellige gamemodes ilag. Jeg hadde det artig når jeg spilte dette ilag med Petter eller Militanten. Men siden det er veldig repeterende så ble det veldig kjedelig til slutt.

Survival:

I Survival så må du og kompisen din klare X antall waves med fiender som kommer for å drepe deg. Denne modusen er gøy 1 gang å spille, syns vært fall jeg da. Siden det er det samme om igjen og om igjen. Du dreper alle fiendene og nye kommer og så kommer det AT-ST og TIE Fighters. Du kan spille survival på 4 kart. Hvis du er veldig tøff, så kan du sette vanskelighetsgraden til Master og få kjenne smaken på Imperiets vrede. 4/10.

Training:

Ikke så mye spesielt å si her akkurat. Du og en venn kan ta training mission og lære dere hvordan man kjøre speeder bikes eller til hvordan man skal klare å fly med den forferdelige fly mekanikken i spillet. Den eneste training missionet jeg syns var morsom var når vi skulle kjøre speeder bikes, siden man det gikk VELDIG fort og man man måtte passe seg for trær og steiner og... masse annet. 4/10

Battles:

Du og en venn kan spille mot hverandre og drepe hverandre flest mulig samt drepe AI-ene og plukke på krystaller (eller hva det enn er) og skaffe seg poeng. Første mann (eller kvinne) til 100 poeng vinner. Dette kan sammenlignes med Confirmed Kill gamemode. (eller hva det kalles). 4/10

Hero Battles:

Dette er akkurat det samme som battles, bare at du spiller som din favoritt helt/skurk! Vil du og vennen din prøve å bevise hvem som er best å slåss med lysabelen, så må dere prøve dette. 6/10

Mer er det ikke i Missions.

 

En annen ting de også har er et troferom hvor du kan samle modeller av kjøretøy, helter og skurker. Ved å låse opp disse teite trofene (som gjør ingenting og som folk ikke ba om) så må du gjøre det trofeen krever. Om det er å drepe 1500 Stromtroopers eller å være i et kjøretøy i 30 timer. 

 

 Nå som jeg har kommet til slutten så vil jeg gi min Toppscore og konklusjon av spillet.

4/10 Star Wars: A Lost Hope.

Det som holder scoren oppe er lyden og grafikken. Mens Gameplayet trekker kraftig ned. Noen mener det bare er et reskin av Battlefield, men jeg syns det ligner mer på COD. Siden de fleste løper alene og dreper. Et Battlefield reskin hadde sikkert vært mye bedre enn dette spillet.

 

Nå tenker du sikkert... "Bør jeg kjøpe dette spillet?"

Nei... jeg syns det ikke er verdt pengene, men det er nå du som bestemmer. Jeg kommer sikkert ikke til å kjøpe neste spill i serien, hvis ikke EA fikser spillet sitt.

 

Hvis jeg skulle gjettet samtalen mellom DICE og EA, så ville den vært slik.

 

EA: Hei! 

DICE: Sup!

EA: Nå som vi har fått rettighetene til å lage Star Wars spill så trenger vi dere til å lage et nytt og bedre Battlefront.

DICE: Ingen problem! Vi beregner at det vil ta 4 år å lage spillet.

EA: 4 ÅR! Det har vi ikke tid til! Episode 7 kommer ut i Desmeber 2015 og da må det være klart.

DICE: Men... bare 2 år? Vi får jo ikke fullført spillet på så kort tid!

EA: Det blåser vi i! Bare del opp spillet i DLC-er som vi vanligvis gjør med våre spill.

EA: Sleng på et Season Pass med halve spillet på. For samme pris som hovedspillet. 

EA: Lag også noen teite Emotes som vi kan legge til i en overpriset Deluxe utgave også! Så sleng på det beste våpenet i spillet som folk får i Deluxe utgaven også! 

DICE: Men... Vi tror ikke folk kommer til å like dette! 

EA: Det blåser vi i! Vi er EA! Tid er penger! og penger er det eneste vi bryr oss om! Vi eier dere og dere gjør som vi befaler!

DICE: Ok... som dere befaler...

EA: Supert.

 

 

Da er jeg ferdig og da snakkes vi sikkert en annen gang. Chao!

Del dine tanker i kommentarfeltet!

 

 #StarWars #Battlefront #Spill #RageQuit #RQ #Spill #Gaming #Synspunkt #Annmeldelse #FPS #DICE #EA 

 

 

 

 

Mine nyttårsforsetter!

Da er tiden inne for å lage enda en sånn her "Jeg skal gjøre dette eller skal unngå dette" liste igjen.

Jeg har aldri klart å holde mine nyttårsforsetter, men i år eller nå eller til neste år... så har jeg funnet en løsning slik at jeg garantert klarer å holde noen av løftene mine!

Nyttårsforsettene mine er...

1. Ikke spise noe godteri på 100 dager

Hei hei hei Ben... du er da ikke serriøs nå...? Du klarer neppe dette!

Kanskje... kanskje ikke. Jeg er ikke en person som spiser mye godteri, men når det kommer til brus.. da har jeg nok et problem. 

2. Gå flere turer

Jeg er ikke en flinkeste til å gå turer akkurat, men i 2016 skal jeg øke turgåingen med 300% :D

Pfff.... dette trur jeg ikke noe på, du sa akkurat det samme ifjor.... og året før...

Ja... men hva er det folk sier? Alle gode ting er tre.

3. Lære å lage mat

HVA SØREN! KAN DU IKKE LAGE MAT ELLER?!

Joda, men er ikke flink til det. Min spesialrett er svidd kjøttdeig med lim basert spagetti. Hvis noen har lyst på, så er det bare å komme!

4. Jeg skal ikke reise til Afrika å gifte meg med noen der fra.

Hva i alle dager.... 

Hei... jeg så jeg hadde en plan for å klare noen løfter ;D

5. Bli bedre i Engelsk

Kan du ikke Engelsk heller?!

Joda, kan Engelsk (fikk 4 på VGS), men jeg vil bli bedre og lære meg mer avanserte ord og sånt. Bli bedre å uttale meg, siden om dagene så spiller jeg jo med folk fra utlandet og ikke bare med Norske.

6. Skrive en bok ellernoe

En bok? Hva i alle dager... hvorfor skrive en bok?

Jeg tenkte at det hadde vært en stilig ide og skrive en bok, siden noen sier at jeg er svært kreativ med min skriving og tankegang (aner ikke hvorfor), så da tenkte jeg at det kunne vært en morsomt prosjekt å drive med. (Blir sikkert ikke noe bra da). Folk sier at man blir bedre i ordforrådet sitt når man skriver, så det er også noen av grunnene.

7. Lære meg å programmere

Du? Programmere? HAHA! Er dette en vits....?

Nei, har sett at programmering kan være veldig morsomt og er veldig handy, siden man kan lage egne nettsider og skripter som gjør fancy ting.

 

Det her er mine løfter og som jeg sa så har jeg sikret et løfte. ;D

Har du noen løfter som du har lyste å dele med meg/oss så er det bare å skrive det i kommentarene da! :D

Vi snakkes! Chao!

 

 

Mine spillfavoritter! (til nå)

Har sett noen andre folk som har lagt ut sine spillfavoritter og da tenkte jeg.. jeg kan også gjøre det! Hvorfor ikke!

Jeg vet ikke om jeg skal ha dem i noen spesiell order eller kategori. Men uansett... her kommer dem! :D

Alle spillene her er et must have! Det er Ben approved!

Sly spillene 

Siden jeg var yngre så har Sly spillene alltid hatt en plass i hjertet mitt, siden de spille er jo helt magiske! De er akkurat som julebrus! Sly spillene er sikkert et av de spillene jeg har spilt mest og jeg angrer ikke på et sekund! Hvis du ikke har spilt det, så må du gjøre det! Sly er et must have spill! Hvis du er en forelder, så vil jeg garantere at disse spillene ville falt i smak hos dine barn!

Bildet er hentet fra Slycooper.wikia.com

OPS! Sly spillene er eksklusive til Playstation konsollene og kan dermed ikke spilles andre plasser. 

 

Portal 1/2 

En annen favorittserie hos meg er de såkalte Portal spillene fra Valve. Spillene tar plass i Aparture Science sitt testing anlegg. Du spiller som karakteren Chell og har som mål å komme deg vekk derfra, siden det er en ondskapsfull datamaskin som ikke ønsker ditt nærvær. Portal er et must have og hvis du ikke har det, så.. hva er galt med deg!

Hvis du har en kompis så må du også be han skaffe seg dette, siden det har et fantastisk CO-OP modus. Du og en venn styrer hver deres robot og må løse mange puzzles ilag. Jeg og en kompis satt i timevis og funderte på hvordan vi skulle klare å løse ett bestemt puzzle! Vi fant ut av etter en stund og vi bare facepalma som bare det, siden det var egentlig veldig lett, men vi tenkte for komplisert! 


Bildet er hentet fra fanpop.com

 

Bioshock: Infinite

Enda en favoritt og jeg skulle ønske at noen kunne slette hukommelsen min fra dette spillet så jeg kunne spilt det om igjen og kost meg om igjen. Når du først har spilt gjennom det, så er det vanskelig å få spilt det igjen, siden man vet hva som skjer og ting blir ikke like sjokkerende. Spillet tar plass hos en person som heter Booker Dewitt og er på en måte en dusørjeger, det var hvertfall sånn jeg forstod det, men jeg vil ikke spoile noe. Dette spillet må du oppleve selv!


Bildet er hentet fra store.steampowered.com 

 

Borderlands 2

Borderlands 2 må være et av de beste spillene jeg noensinne har vært borte i. Du spiller som en Vault Hunter og skal klare å finne det skjulte hvelvet på Pandora, som mange andre Vault Huntere før deg ikke har klart. Men.. det er ikke bare du som er på jakt etter det, en ond skurk med navnet Handsome Jack er også ute etter det. Gjennom reisen din så vil du møte på mange rare skapninger og alt fra banditter til Handsome Jacks drapsmaskiner som er programmert til bare en ting... KILL! KILL! KILL!

Få med deg 3 andre venner og hopp inn i dette fantastiske universet og ha det moro!

OPS! Jeg vil anbefale å spille det originale Borderlands spillet først, siden 2-ern inneholder store spoilers fra det første spillet!

Vil også anbefale å spille Tales from the Borderlands som hender etter Borderlands 2. Et elegant spill med morsomme hendelser som du tar del i.


Bildet er hentet fra store.steampowered.com

 

Rocket League 

Liker du fotball? Liker du bilspill? Da er spillet Rocket League akkurat det du trenger! Spilldesignerne har laget et elegant og fantastisk spill som kombinerer fotball og bil og... det fungerer fantastisk bra ilag! Få med deg noen kompiser og ha det gøy ilag med Rocket League! Har storkost meg så langt og vil anbefale dette til du som ikke vet hva du skal bruke 140 kr til!


Bildet er hentet fra Playstation.com

 

Far Cry 3 

Et spill jeg sikkert har gjennomført en del ganger og hatt det utrolig gøy med! Du spiller som Jason Brody som må redde vennene dine som har kommet i knipe etter at ferieturen fikk en vending. En fyr med navn Vaas har tatt vennene dine og du må stoppe han, men for å klare det så må du kjempe mot Vaas hær og de ville dyrene på øya.


Bildet er hentet fra g33kwatch.com

 

Sims 2/3

 

Ved siden av Sly spillene så var Sims spillene også en favoritt hos meg. Syntes det var veldig morsomt å lage sin egen familie og bestemme over dem og be dem gjøre forskjellige ting. Akkurat som jeg var en Gud som kontrollerte dem. I mine øyne så er Sims 2 det beste sims spillet og et hakk under det så kommer Sims 3. Sims 4 syntes ikke jeg var så spennende og morsomt og det originale Sims har jeg ikke prøvd en gang. Vil anbefale alle å skaffe seg Sims 2 og Sims 3 og bare ha det gøy! Slipp fantasien din løs!

Husker at jeg også brukte juksekoder for å skaffe meg masse penger, slik at jeg kunne bo herskapelig og reise rundt å tulle og oppleve hva de forskjellige tilleggspakkene hadde å tilby.


Bildet er hentet fra vg247.com

 

Minecraft 

Vil bare si tusen takk til Markus "Notch" Persson som satte seg ned å lagde dette spillet. Minecraft er det spillet jeg har spilt aller mest. Hvis spillet hadde vært på Steam, så ville det nok stått at jeg hadde over 3000 timer registret i det. Minecraft er et fantastisk spill og som er bygget opp med blokker. Et spill hvor alle enn vær kan slippe ut kreativiteten sin og gjøre hva enn man vil! Eller... du kan ikke bygge båter, biler og fly som fungerer da, men det er mye du kan gjøre. Minecraft gir deg mye for pengene og har du venner som spiller dette så kan dere logge dere inn på servere og spille ilag. Du finner også servere med minigames på som er veldig bra laget av personer som tatt Minecraft til et nytt nivå. 

Når jeg fikk Minecraft så trudde ikke at jeg ville møte så mange unike mennesker og tilogmed bli venner med enkelte av dem! Så Minecraft har vært veldig spesielt for meg og skal fortsette å spille det videre.


Bildet er hentet fra pcgamesn.com

OPS! Bildet avviker fra spillet, siden det er brukt mods for å forbedre grafikken!

 

Star Wars: Republic Commando 

Vil bare si at jeg er en stor Star Wars fan og har masse Star Wars spill og flimer/serier av det. Jeg vil bare begynne med at Star Wars: Republic Commando er et fantastisk spill som forteller en historie Delta Squad deres oppdrag for å nedkjempe Separatistene og droide hæren de har. Delta Squad består av fire kloner som deler personligheten til en enkelt fyr og den fyren er Jango Fett. En stor dusørjeger i Star Wars universet.

Star Wars: Republic Commando består bare av 4 oppdrag, men de oppdragene varer i flere timer og er laget så utrolig bra! Anbefaler at du kjøper det selv og opplever det på din egen måte.

StarWars2pgSpread.ct
Bildet er hentet fra moddb.com

OPS! Bildet avviker fra gameplay!

 

Spec Ops: The Line 

En annerledes krigspill hvor du styrer en gruppe på tre stykker som har fått i oppdrag for å sjekke hva som har hendt i Dubai etter en stor sandstorm har slukt hele byen!

Du må oppleve det selv, siden jeg kan ikke beskrive hva jeg følte om det spillet!


Bildet er hentet fra news.softpedia.com

 

Brothers: A tale tale of two sons 

Et spill som dere bare må skaffe dere. Spillet handler om to brødre som må ut på en reise for å skaffe en kur til sin dødende far. Spillet ga meg en del tårer og.. jeg har egentlig ikke ord... KJØP DET! OPPLEV DET! Du vil takke meg.

OPS! Spillet krever en kontroller for å kunne bli spilt!


Bildet er hentet fra unrealengine.com

 

Nå har jeg langt inn masse spill som jeg liker og det finnes enda flere spill der ute som jeg liker, men som jeg ikke har oppført her. Kommer sikkert til å oppdatere denne posten med flere spill etterhvert.

Når har jeg bare ett spørsmål til deg/ dere.

Hva er dine favoritter og hvorfor? Er det grafikken? Gameplayet? Barndomsminner? Fortell fortell!

-Ben

#spill #favoritter #gaming

Hei! Mitt navn er Ben!

 

Hallo! og velkommen skal du være. Siden du har funnet denne bloggen så kjenner du meg sikkert, men hvis du ikke kjenner meg, eller vil vite mer om meg, så la meg fortelle om meg selv til deg. Skal nå prøve å skrive et blogg innlegg, siden en venn av meg spurte om det. Innlegget inneholder sikkert noen skriveleifer, men jaja. Jeg er ikke perfekt. :P

Mitt navn er Benjamin, men de fleste vennene mine kaller meg bare for Ben. Sikkert fordi det er enklere å si og kanskje de er for late, men samme det. Jeg er en gutt på 17 år som bor på Sørvær som også kalles for storfiskenes rike. Her har jeg bodd nesten hele mitt korte liv, siden jeg bodde i Alta og gikk i barnehagen der rundt 2004 - 2005. Hvis du er nysgjerrig på hvilken barnehage det var, så heter/het den Snehvit barnehage.

Men.. la meg starte fra begynnelsen. #LangFortellingKommer!

For flere millioner av år siden, så ble alt til gjennom Big Bang og...IKKE SÅ LANGT TILBAKE DA!

Ok...

Den 9. Mai 1998 så ble jeg født i Hammerfest, nærmere sagt Hammerfest sykehus (Et veldig stygt og råttent sykehus, det vokser gress på taket!). I det bygget så var det en overlykkelig mor som hadde fått meg og i bursdagsgave, siden min mor er født den 10. Mai, så ble det omtrent en bursdagsgave for henne. Min far var ikke tilstede, siden han måtte dra hjem og når båten hadde tatt fart fra kaia, så ble jeg født. Jeg fikk en bamse når han kom tilbake og den har jeg enda! :D

Jeg bodde mitt første år i Hasvik på Sørøya (Sørvær ligger 45 km lenger borte). Der bodde jeg sammen med min mor,far og søster . Min søster var ikke så glad i meg, dessverre. Siden hun trudde at når jeg var tilstede, så ville ikke hun få all oppmerksomheten fra faren min. Hun var bortskjemt for å si det sånn. Hun fikk alt, mens jeg fikk det han hadde råd til etterpå. Men har ikke brydd meg om det.

Etter 1 år så ble det slutt og jeg og mamma flyttet til Sørvær og bodde der fram til 2004. Så flyttet vi videre til Alta (som nevnt tidligere) og der bodde vi i rundt et halvt år. Fikk meg 2 kompiser i barnehagen som jeg dessverre ikke har kontakt med lenger. Mener å huske at de het Simen og... Daniel? Beklager at jeg husker feil! Det halvåret var fantastisk og har gitt meg minner som jeg husker i dag.

Når jeg og mamma flyttet tilbake til Sørvær, siden vi bodde i en forferdelig leilighet i Alta (Elvebakken blokkene). Jeg skulle nemlig begynne mitt første år på skolen. Det jeg husker før jeg startet på skolen var at jeg ble kjent med en gutt som het Andres (ikke Andreas om du trudde jeg skrev feil). Vi ble kjempe gode venner ilag og jeg husker han elsket kjøttkaker. Senere så ble jeg kjent med en person som het Mathias og vi ble også kjempe gode venner. (Ser at jeg har skrevet mye her, så jeg må nok begynne å speede opp greiene litt). Det jeg husker veldig godt var at dagen før jeg startet på skolen var at jeg og Andres var å syklet. Så mistet jeg kontrollen på sykkelen og trynte ned i grusen og fikk den store kulen ved øyet mitt. Det så ut som Norges kartet opp-ned. På skolen så la de sikkert merke til det, eller... de må ha lagt merke til det. Husker at jeg var den eneste på skolen som ikke fikk skolesekk og måtte bruke plastpose den første uka (siden de hadde bestilt en for lite). #TypiskMinFlaks

Gjennom årene på skolen så har jeg hatt utrolig mange forskjellige lærere. Siden det kom nye omtrent hvert år. Min første lærer het Mette og min alltime favoritt lærer het/heter David (Han er ikke død altså!). Han var en artig kar og var fra Serbia. Han var en lærer man kunne tulle med og prate skit til (Som vi gjorde noen...ehh...  mange ganger. Husker også den demon rektoren jeg hadde gjennom disse 10 årene og hun.. jeg har ikke ord. Hun.. forferdelig. Skulle trodd hun var demonen selv. Hun hatet alle på skolen. Nok om hun... Eller.. er det det?

Gjennom årene så har jeg vært med på en del arrangementer og spilt, en av de er Sørøyrocken (en stor.. ehh... medium stor musikkfestival som er hvert år på hjemplassen min) og der har jeg spilt gitar foran mange mennesker.. hele 2 ganger! Siden den første gangen så var jeg tvunget av demon rektoren min og det andre året var det broren min. Hvert år så ble jeg også spurt eller rettere sagt... tvunget til å spille på scenen... eller de pallene som vi kalte for scenen. Har fremført mye der. Det verste og skumleste jeg har gjort til nå var på 17. Mai 2014. Da jeg måtte lede toget og holde tale etterpå, foran hele bygda!. Tilogmed så var eksamen i neste måned også og det gruet jeg meg til enda mer! Det gikk heldigvis bra og jeg fikk karakteren 5. Måtte fortelle om celler og sånt og fikk mange spørsmål. Har alltid blitt fortalt at jeg er tøff og har god selvtillit. Kanskje det stemmer. Har aldri likt å få oppmerksomhet. Siden jeg er en sjenert type, så syntes jeg det var skummelt å opptre og sånt.

Men noen år før det. Nærmere bestemt den 22. April 2010 så gikk faren min bort. Han hadde fått kreft i en av lungene sine. Det var en tung tid. Så har det vært en rar greie i familien min. På min mors side så gikk alltid et familiemedlem bort hvert fjerde år. 2003, 2007 og 2011. Nå er jo 2015 snart over og jeg håper ikke at noen dør nå..

Dagen etterpå (23. April) så vant jeg litteratur prisen, siden jeg var veldig kreativ og flink til å dikte/fortelle og skrive. Vet om jeg er så flink i dag akkurat, syns ikke jeg er så flink å ordlegge meg. På skolen så jobbet vi med en avis og jeg måtte skrive en krim gåte. Det var sikkert en av grunnene til jeg vant den.

I begynnelsen av 2012 så introduserte en venn av meg til dette såkalte Minecraft. Han fortalte meg at det var et spill som var laget av blokker. Jeg ble bare "Okay...". Når jeg sjekket det ut så ville jeg ha det. MED EN GANG! Fikk dessverre ikke det, siden mamma ikke ville legge ut kortet sitt på nettet. Jeg måtte trøste meg med å se på YouTube videoer av det. Så mye på Ethoslab og fant Addexio litt senere. Jeg forstuet også beinet mitt i januar. Da slapp jeg skole og det ble mye YouTube videoer. Var litt kjipt å være avhengig av krykker da.. Når jeg fikk hjelp fra en lærer med å gå ned trappa så sa bare rektoren min "Han klarer det jo selv". Hun... gawd...

Så spoler vi frem til 2013. Det året likte jeg (vil tilbake til det året :C). Ikke på grunn av jeg fikk Minecraft på bursdagen min, men når jeg fikk det.. Da ble det mye spilling, men jeg måtte komme på et navn først og det fikk jeg hjelp til fra en venninne av meg. Vi kom fram til BenTarAco. Ben kom fra mitt eget navn så klart, Tar kom fra Gitar siden jeg spilte mye gitar og Aco kom fra den populære matretten Taco som jeg likte så godt. Så begynte jeg og venninnen av meg å spille det ilag og vi fant XioCo serveren(Siden jeg så på Addexio((Vi fikk også med 2 andre stykker)). Der spilte jeg mye og jeg fikk kontakt med mange flotte mennesker der og noen av de snakker jeg fortsatt med idag. Senere (Juli 2014) så ble jeg med i et nytt nettverk som heter RageQuit og der har jeg hatt det veldig morsomt og blitt kjent med en del andre mennesker. Enkelte av dem har jeg spilt masse med og med masse så mener jeg mange hundre timer. 

I begynnelsen av 2014 så prøvde jeg og 3 andre venner å spille inn til YouTube, men siden 2 av dem ble avslørt (storebrødrene gjorde narr av dem) og hun siste også slutta, så gadd ikke jeg heller mer. Har også tenkt på å prøve å starte på nytt, siden jeg har tenkt at det kanskje kan hjelpe på ordforrådet mitt og gjøre meg mindre sjenert.

Høsten 2014 så var det på tide med videregående. Jeg hadde kommet inn på Hammerfest VGS og hadde søkt på Elektrofag. Det var veldig morsomt og lærene var veldig hyggelige og morsomme. Husker den første gym timen vi hadde og når han fortalte hvem han var og hva han krevde fra oss. Det var da jeg tenkte at dette året ville bli tøft, siden gym er ikke det faget jeg har vært best i. Men jeg tok feil, alt gikk veldig bra. Helt til vi hadde sånne Blipp tester, holdt på å svime av den andre gangen vi hadde det. Det gikk bra da :)

Når 2015 kom... Fy flate for et møkka år det har vært. Tror ikke jeg har hatt et år med så mye uflaks i. Først blir PC-en min stjelt og siden de på IT var noen.. uhm... drittsekker (jeg hatet de på IT) så måtte jeg betale for PC-en. Jeg ble straffet for det og det syntes jeg var urettferdig. Hadde dere lest kontrakten så hadde dere flirt. Dersom det hadde blitt atomkrig og PC-en min gikk tapt, så måtte jeg likevel betalt for den. Jeg fikk også strøm i meg fra den møkka PC-en, så jeg måtte på sykehuset. :P

Gidder ikke å legge ut alt om 2015, men det har vært et dritt år.

Ønsker at 2016 blir et bedre år.

Men hvis jeg skal oppsummere livet mitt til nå, så har det vært en oppoverbakke som stadig blir brattere. Når jeg får fjernet et problem/en plage så kommer en annen og tar plassen. Nesten som jeg har en fyr som skal plage meg konstant. Har også slitt med å snakket i oppveksten, siden jeg hadde store problemer med å uttale K og G lyden. Måtte til logopeden en del ganger.

Sånn.. da har jeg fortalt litt om meg selv (kunne sikkert skrevet mer som har skjedd, men det tror ikke jeg gidder akkurat).

Men nå har jeg kommet til nåtiden.. akkurat nå.. akkurat her! Så da har jeg ikke mer å fortelle til dere (eller.. jeg har det da, men som nevnt tidligere). Så da ses vi sikkert en annen gang. Kanskje ansikt til ansikt, eller mest sannsynlig Ingame.

-Ben


Sørvær - Foto: Anne Olsen-Ryum

 

En som heter Kenneth ba meg å skrive at jeg var glad i han. Så... jeg er glad i deg (sarkasme).